KARTUŠE IN TONERJI

Pokličite nas: 01/2511354 ali 041/596992

0 artiklov: 0,00 €
Dostava in dobava

Dobavni rok
Podjetje bo vsa naročila sprejeta do 13h, odpremilo s pogodbenim partnerjem (dostavna služba) še isti dan v kolikor je le-to mogoče. Pošiljka bo dostavljena do vas v 1-2 delovnih dneh v kolikor je bila poslana iz zaloge. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, Vas bomo o predvidenem datumu dobave/dostave obvestili po elektronski pošti.

Dostava

CENA DOSTAVE PO SLOVENIJI Z DOSTAVNO SLUŽBO JE ENOTNA: 3,66 EUR. PRI NAKUPU NAD 80 EUR PA JE DOSTAVA BREZPLAČNA!

V kolikor se odločite za dostavo in niste iz Ljubljane in okolice vam bomo naročene izdelke poslali po pošti ali distribucijski službi. V kolikor pa ste iz Ljubljane ali bližnje okolice pa vam bo naročeno pripeljal naš kurir. Stroški dostave se zaračunavajo po veljavnem ceniku ter jih potrdite ob nakupu. Pri nakupu v trgovini se stroški prištejejo na koncu nakupa, ko si izberete način dostave.
Vse naročene izdelke pa lahko prevzamete tudi osebno na sedežu podjetja; Cesta v Mestni Log 55, TPC Murgle, Ljubljana.

Politika vračanja blaga in kupnine
V primeru, da z naročenimi artikli niste zadovoljni, imate na voljo 15 dni časa, da odstopite od pogodbe. Rok začne teči po prevzemu blaga. Izdelki morajo biti nato vrnjeni v roku 15 dni z obvestilom (razlogom) o odstopu od pogodbe. Izdelki naj bodo nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Kupnino za vrnjene artikle vam bomo nakazali na vaš transakcijski račun, s poštno nakaznico ali vam po dogovoru šteli kupnino kot dobropis pri naslednjem nakupu. Denar vam vrnemo takoj.